Carta Impera Victoria


ABácsiAkiÚjságotÍr (15éves) - 3 éve

A CIV kártyajátékban birodalmak csapnak össze katonai szinten, tudomány és vallás terén, kereskedelemben, művészetben egyaránt. Nem csak a birodalom építése a fontos, hanem a konkurencia megakadályozása is. A veszélyesen erős birodalom ellen a kisebb hatalmak összefoghatnak, hogy megakadályozzák a Hegemónia, az egyeduralom elérésében.

Ha izgalmas, koponyát igénylő stratégiai játékra vágysz, akkor a CIV neked lett teremtve! Kitűnő társas baráti összejövetelekhez, családi játékhoz. Óriási kihívás lóhosszal nyerni, mert rengeteg kártya segít a többi játékosnak csökkenteni az esélyeid. A játékban csak a gondosan felépített taktika vezethet győzelemhez – és ennek a nyerő taktikának létrehozására rengeteg lehetőség van a kártyák által.

A játék körökből áll. Minden kör elején két lépés közül választhatsz: vagy leteszel egy kártyát magad elé a kezedből, vagy kijátszol egyet az előtted lévő lapokból. Ha az előtted fekvő kártyákból bizonyos mennyiség összegyűlik, akkor minden körben használhatod egyszer az adott terület állandó hatását. Az állandó hatások kisebb előnyöket adnak a játék során (pl.: több lap lehet a kezedben, kicserélhetsz két kártyát stb.).

Az állandó hatások csak addig vannak érvényben, amíg megvan az adott területen az állandó hatáshoz szükséges kártyamennyiség. A köröd első lépéseként azt is választhatod, hogy magad elől dobsz el lapot, így egy nagyobb előnyre tehetsz szert, igaz, hogy csak egy kör erejéig.

Három körön keresztül tart a versengés a győzelemért, és ha senki sem éri el a Hegemóniát, akkor az összesítésben a legtöbb pontot megszerző játékost kiáltják ki győztesnek. A Hegemónia eléréséhez egy területen hét kártyát kell összegyűjteni. Tehát a CIV egy abszolút stratégiai játék.

Ha betérsz a Gémklub valamelyik üzletébe jól teszed, ha a CIV-et emeled le a polcról, és garantáltan nem fogsz unatkozni, mert mindig a kezed ügyében lesz ez a nagyszerű szórakozást rejtő doboz.

A kidsnews.hu kedvelőinek a Gémklub Kft. egyedi

10% kedvezményt biztosít

kedvezmény, mely saját, törzsvásárlói kedvezménnyel is összevonható! 

Ide kattintva tudsz érvényesíteni és a KIDSNEWS kuponkóddal kedvezményesen megvásárolhatod.

(A kedvezmény érvényesítéséhez csak tedd a kosárba a játékot, majd a kuponkód  beviteli mezőjébe írd be a kuponkódot.- KIDSNEWS-)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved