Kora nyári dallistám.


Kék Homár (17éves) - 3 éve

Mivel az életemben az egyik legfontosabb dolog a zene, arra gondoltam, hogy megosztom veletek hétről hétre azokat az előadókat és dalokat, amik a legjobban meghatározzák a hangulatomat és az érzéseimet. Lehet, hogy nem fogtok olyat találni a listán, amit már ismertetek korábbról, de épp itt az ideje új kedvenceket találni, nem igaz?

1.

Akkezdet Phiai: Zenebuddhizmus

Hip-hop rajongóknak biztos nem ismeretlen az epikus duó neve. Ez a dal igazából egy nagyon mély életérzést fogalmaz meg számomra, és igazán megnyugtató.

2. 

Bozo: Korlátok

A balatoni zenekar mindig remekül tud strandhangulatot teremteni, ráadásul ez a vidám klip biztosan feldobja a napotokat!

 

3.

Arctic Monkeys: One For The Road

Az angol indie rock fenegyerekeinek a 2013-ban megjelent AM  című korong hozta el a világsikert. Ez a dal az egyik legkiemelkedőbb a lemezen.

4.

Iceage: Forever

A koppenhágai punk  zenekar legfőképpen sötét hangulatú dalaival lett ismert. Ehhez még társul egy hangulatos videóklip is.

5.

Esti Kornél: Akik élnek

Az egyedi hangzású magyar alter rock csapat az egyik legismertebb és legelismertebb hazai képviselője a műfajnak. Idei új daluk meglehetősen formabontóra sikerült, ezért sokak kedvencévé vált.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 2017 Kidsnews | All rights reserved