EGY ÓRA, AMIKOR A TÚLÉLÉS A TÉT! – EVOLÚCIÓ TÁRSASJÁTÉK


Papp Júlia (16éves) - 3 éve

Biztosan találkoztatok már olyan emberrel, aki szeret mindent túlkombinálni, és egészen biztos ismertek olyat is, aki a maga diszkrét módján a lehető legegyszerűbb úton old meg mindent. Na, az evolúciót mindkettő élvezni fogja!

A játék kezdetekor még csak primitív lényeid vannak, akiknek minden igényük kimerül az élelemszerzésben. Ám, ha a kezedben tartott tulajdonságkártyákkal felturbózod őket, megkezdődik egy körforgásba merült, ádáz küzdelem a túlélésért és az itatóba helyezett élelmekért, így megtörténhet az is, hogy egy vakmerő ragadozó lesből támad egy szarvas lényre, aki a szarvával védekezésképpen csökkenti a támadó populációját néhány ügyes szúrással. Sőt, előfordulhat az is, hogy egy intelligens, hosszúnyakú majomcsorda kirángatja az üregéből a rejtőzködő, dögevő futóegeret, de az sem kizárt, hogy a termékeny védekezőcsordának olyan kemény a páncélja, hogy a támadófalkába rendeződött ragadozók sem tudják kinyírni. Viccesen hangzik, mi? Dögevő futóegér? Hosszúnyakú, intelligens majmok? Termékeny védekezőcsorda? Bizony nem csak ezek mászkálnak az itató körül! Annyi különböző erősségű és hátrányú fajt hozhatsz létre, amennyit akarsz – egy feltétellel: ne hagyd kipusztulni. Ez meg egyszerűen hangzik, mi? Hát, nem az. Ha nem figyelmeztetnek a gyűrűsfarkú kollégáid, vagy nem bújsz be idejében bekajálva az üregedbe, akkor bizony könnyen megeshet, hogy egy ragadozó felzabál!

A társast játszhatod a családdal, a szomszéddal, haverokkal, osztálytársakkal, bármilyen közösségben izgalmas lehet a vadászat kontra védekezés. Viheted magaddal pizsipartira, buliba, vendégségbe, mert nem igényel egy fél éjszakát, és ha nem számítjuk bele az indokolatlan méretű fadinót, amit egyébként egy babszemmel is lehet pótolni, akkor egészen kis helyet foglal egy utazásra készülődő bőröndben is.

A kidsnews.hu kedvelőinek a Gémklub Kft. egyedi

10% kedvezményt biztosít

kedvezmény, mely saját, törzsvásárlói kedvezménnyel is összevonható! 

Ide kattintva tudsz érvényesíteni és a KIDSNEWS kuponkóddal kedvezményesen megvásárolhatod.

(A kedvezmény érvényesítéséhez csak tedd a kosárba a játékot, majd a kuponkód  beviteli mezőjébe írd be a kuponkódot.- KIDSNEWS-)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 2017 Kidsnews | All rights reserved