#intimitáRs Michl Juli és Ember Márk őszintén mesélnek!


Papp Júlia (16éves) - 3 éve

Michl Juli és Ember Márk őszintén mesélnek arról mit gondolnak az intimitásról, a szerelemről, a baráti és a családi kapcsolatokról. Juli és Márk tehetséges játékának köszönhetően szinte mindenki egy emberként izgult Erdész Piros és Herczeg Kornél szerelméért az Oltári csajok című televíziós sorozatban.

Hiteles alakításuknak köszönhetően sok néző számára váltak ők egy párrá, annak ellenére, hogy mindkét művészt számtalan más karakterben nyújtott alakításért is szerethetjük. Márkot a Vígszínház művészeként többek között olyan remek szerepekben is láthatjuk, mint a Füvészkert hűséges pásztora, a Padlás fantasztikus rádiósa, Maugli dzsungelének félelmetes tigrise, vagy a Szentivánéji álomban Lysandere karaktere. Michl Juli már fiatal pályakezdőként is lehetőséget kapott kivirágoztatni színészi tehetségét és az Oltári csajok mellett a Chili és Mangóban is láthatjuk, nem elfeledkezve a Három nővérben nyújtott alakításáról.

 

 Az interjú elkészítésében Aurora volt a segítségemre.

 

Ha szeretnél több ilyen interjút lájkold most a Facebook oldalunkat és youtube  csatornánkat!  Elérsz minket a  Twitter-en és most már a instagram-on is. Lejátszás után ne felejtsd el megosztani sem.

 

 2017 Kidsnews | All rights reserved