Keszthelyi Vivien a dobogó második fokán


kidsnews (127éves) - 3 éve

Óriási hazai siker a DTM hungaroringi hétvégéjén: dobogó második fokán ünnepelhette a magyar közönség a 17 éves pilótát. A vasárnapi időmérőn a hétvége második leggyorsabb időeredményével megszerzett rajtpozícióból indulva, a futamon szerzett második helyezésével a hátsókerék-meghajtású nagy túraautó (GT) kategóriában pályafutása eddigi legnagyobb sikerét aratta Keszthelyi Vivien. A világ legfiatalabb GT-kategóriás női autóversenyzője a német túraautó-bajnoksággal (DTM) együtt megrendezett Audi R8 LMS Cup harmadik, hungaroringi versenyhétvégéjén örvendeztette meg szurkolóit.

Egy versenyzőnek mindig sokat ad a hazai közönség támogatása, egy ilyen szép eredmény birtokában pedig még jobb kedvvel megyek nyári szünetre. Most egy kis pihenő következik, azt követően viszont megkezdem a felkészülést a szezon második felére. Ez az első évem hátsókerék-meghajtású sorozatban, rengeteg tapasztalatot kell még szereznem, de úgy érzem, egyre nagyobb az összhang az autó és köztem, és bízom benne, hogy a jövőben is hasonlóan szép eredményeket érünk majd el közösen. Még egyszer köszönöm a támogatást a csapatomnak és az összes szurkolónak is, felejthetetlenné tették a „visszatérést” a hazai pályára.- nyilatkozta Keszthelyi Vivien az órási sikert követően.

A kupasorozatban most egy kéthónapos nyári szünet következik, majd az angliai Brands Hatch-i pályán folytatódik a küzdelem.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 2017 Kidsnews | All rights reserved