Pszichológia Hogyan értsük meg önmagunkat és másokat?


D.Barbara (20éves) - 3 éve

Miért leszünk szerelmesek? Hogyan működik az agy? Mi áll viselkedésünk hátterében? Ha benned is felmerültek már ilyen, vagy hasonló kérdések, és szeretnél választ kapni rájuk, akkor Neked írták a Scolar Kiadó legújabb könyvét!

Louise Deacon „Pszichológia” című műve roppant érdekesen, ám mégis egyszerűen és érthetően vezeti be olvasóit a pszichológia tudományába. A könyv több mint 300 oldala nem puszta száraz tényekből áll megtűzdelve szakkifejezésekkel, hanem híres pszichológusok elméleteit és azokat bizonyító kísérleteket mutatja be.

 

A könyv írója olvasóját is belevonja a pszichológiai tesztek világába, ugyanis a könyv olvasása közben témakörönként több önismereti teszttel is találkozhatunk, amelyek kitöltése után tisztább képet kaphatunk erősségeinkről, vagy éppen boldogsági szintünkről.

A könyv tíz fejezetből áll, melyek során végigveszi a jelenleg ismert pszichológiai tényeket és elméleteket az emberi elme működésétől, a viselkedésünk miértjén keresztül a pszichés problémákig és azok megoldásáig. Sőt, a könyv végén fény derül a boldogság titkára is!

Ha te is szeretnéd jobban megérteni önmagad és embertársaid, akkor nincs más dolgod, mint elolvasni Louise Deacon „Pszichológia” című művét!

 

A olvasás élményét a Scolar kiadó támogatásának köszönhetjük.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is2017 Kidsnews | All rights reserved