Robotika, űrtábor, madármentés vagy dekkolás a nagyinál. Táborkörkép a későn ébredőknek.


kidsnews (127éves) - 3 éve

Lassan mindannyiunkon úrrá lesz az vakáció láz és reggelente egyre nyomasztóbb, hogy még mindig időben kell kelni, és nem lehetsz a magad ura. Persze már halvány emlék csupán, milyen unalmas is volt otthon vagy a nagyinál dekkolni az első két hét után. Ha még nem néztél körül, hogy mivel töltenéd a nyári napjaid, mutatunk néhány ötletet az érdekesebb nyári táborokról.

A hortobágyi madárkorház munkatársai idén is szerveznek madármentő táborokat, ahol nemcsak a madarakkal tudsz megismerkedni és a korház munkájában részt venni, hanem hajnali madárles, csónakázás és kirándulás is színesítheti majd a táborlakok életét.

A Magyar Asztronautikai Társaság is megrendezi idén az űrtábort. A tábor ideje alatt a fiatalok találkozhatnak a magyar űrkutatás szakembereivel, és bővíthetik tudásukat a világűrről és részt vehetnek annak megfigyelésében.

A kémia szerelmesei a vegyészeti múzeum szervezésében az Alkimista táborban tölthetik napjaikat, ahol megismerkedhetnek a kémia varázslatos világával, mindezt testközelből.

Ha a vulkánok érdekelnek akkor a Kemenes Vulkánpark szervezésében megrendezett nyári tábor lesz számodra az ideális. Persze ha nem vagy totál fan csak érdekelne a téma, akkor lehetőséged van csupán egyetlen napra is csatlakozni.

Az idei év sem maradhat robotika és programozó táborok nélkül, mi a makerspace tábor helyszínére látogattunk el és az erről készült videónkat ide kattintva tudod megnézni.

Ha időben észbekapsz, akkor június 18-ig lehetőséged van megnyerni az egyhetes tábort, amelyhez nem kell mást tenned, mint a Facebook falunkon, a videóhoz tartozó kommentbe beírni, hogy te mit alkotnál a legszívesebben nálunk.

Természetesen számtalan nyári lehetőség lesz idén is a nyelvtanulásra belföldön és külföldön is egyaránt. Ha pedig nemcsak a nyelv érdekel, hanem a sport is, akkor neked találták ki az amerikai sportok táborát, ahol az amerikai futball és a baseball mellett egyéb más tengerentúli sporttal is megismerkedhetsz.

Az biztos, hogy idén sem kell unatkoznod, csak szét kell nézni a táborkereső felületeken és máris számtalan lehetőséget találhatsz, hogy jól szórakozva, hasznosan töltsd az elötted álló nyarat, csak aztán nehogy elfelejts pihenni is.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved