A tini, akit agyonnyomtak a milliók


kidsnews (127éves) - 3 éve

Úgy tűnik teljesen tönkrement az élete annak a 17 éves brit tinédzsernek, aki élete első lottószelvényének megvásárlása után vált milliárdossá, amikor is 1 font befektetéssel, 1 milliárdot -a mai árfolyamon számolva megközelítőleg 364 milliárd forintot- nyert.

A korábban adminisztrátorként dolgozó hölgy a nyeremény átvételét követően felmondott, utazgatni kezdett, autókat, ingatlanokat vásárolt és a plasztikai sebészt is előszeretettel látogatta, most mégis úgy érzi a beavatkozásokat elszenvedett testtájain kívül szinte semmi sem kerek az életében.

A most 21 éves Jane Park a Mirror-nak adott interjúban úgy nyilatkozott, hogy bár korábban azt hitte, az élete pozitívan fog megváltozni a nyereménnyel most mégis úgy érzi valójában csak vesztett azzal, hogy ennyi pénzhez jutott. A kimondhatatlanul sok pénz birtoklása ugyanis rengeteg stresszel jár, ami valósággal agyonnyomja őt. „Az életem üres, nincsen már célom az életben” -mondta.

Felháborodását tettek követték és most valószínűleg a galaxisban elsőként arra készül, hogy perelje a nyereményt kifizető EuroMillions társaságot amiért ilyen fiatalon hozzájuthatott a nyereményhez.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 Forrás:

Daily Record 

2017 Kidsnews | All rights reserved