MAMMA MIA 2: SOSE HAGYJUK ABBA


Gréti (16éves) - 3 éve

Amikor még évekkel ezelőtt megnéztem az első részt nagyon tetszett, azóta is jó párszor magával ragadott, de fel se merült bennem, hogy lehetne folytatása. Amikor aztán megláttam az előzetest a második részről rögtön lebilincselt, mind a témáját, mind az új szereplőket tekintve. Persze ahogy csak tudtam rögtön elmentem megnézni, bár egy kicsit féltem tőle, hogy mi lesz, ha ez is olyan lesz, mint a legtöbb második rész…

Meg kell mondjam az aggodalmam nem volt alaptalan, hiszen egy-egy jelenet (legalábbis az előző részhez képest)  egy kicsit erőltetett volt számomra, annak ellenére, hogy azt kell mondjam összességében ez egy jó film. A történet egyébként úgy kezdődik, hogy visszamegyünk ’79-be ahol betekinthetünk Donna múltjába, megtudhatjuk, hogyan ismerkedett meg a Sophie apáinak hitt figuráival.

Mivel a fiatal Donna (Lily James) szeretne világot látni így felkerekedik, és eleget tesz ennek a vágynak. Először Franciaországot célozza meg, ahol megismerkedik az akkor még szintén fiatal Harry Brighttal (Hugh Skinner), de másnap reggel tovább is áll, majd a kikötőben találkozik a jóképű Bill Austinnal. Aztán amikor megérkezik a gyönyörű Görögországba összefut a „harmadik” apajelölttel, Sammel (Jeremy Irvine). A folytatásban a film bemutatja a három férfi ifjú énjét és azt, hogy hogyan nyűgözték le a fiatal, de annál inkább talpraesett Donnát.

Közben a jelenben is folyik az élet, és Sophie-nak egy új szakasz kezdődik az életében, amivel a lehető legközelebb kerül édesanyjához, aki már nem tudja neki megadni azt a segítséget, amit igényel…

De ott van neki Sky, és a három édesapa, akik mindig ott vannak mellette és segítik, amiben csak tudják! A sok új szereplő között feltűnik Sophie nagymamája is, akit az egyik legismertebb énekesnő Cher formál meg. A 72 éves sztár a kis mellékszerepéből egyébként a maximumot hozza ki 😉 miközben természetesen ebből a filmből sem maradhatnak ki a zenés-táncos betétek, az új dalok, új szereplők egy még el nem mesélt történet!

Érdemes elmenni, megnézni, mert egy nyári, könnyű filmnek tökéletes!

 

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on isForrás:

Fotó: Universal Pictures

2017 Kidsnews | All rights reserved