Na ezért kell lehajtani a WC-deszkát!


kidsnews (127éves) - 3 éve

Jelentős sajtóvisszhangot kapott a spanyolországi -egyébként a XIV. században épült váráról híres- Lorca városában történt eset, amikor egy helyi lakos irigylésre méltó nyugalommal reagált egy olyan helyzetben, amitől legtöbbünket a frász kerülgetné. -adta hírül a Lorcatoday.com

Az történt ugyanis, hogy a derék asszony szükségét érezve a toalett használatának a szokásos módon előkészülve felemelte annak fedelét, majd meglepődve látta, hogy onnan az arcába bámul egy méretes piton, azaz egy óriáskígyó.

Mivel a hölgy korábban is látott hasonló teremtményt, sőt maga is tartott kedvtelésből hüllőt ezért nem ijedt meg és azonnal megpróbálta kiszabadítani a korábban lenyelt patkány miatti térfogatváltozás következményeként fogságba esett kígyót. Hamarosan megérkezett a kedvencét kereső szomszéd is és így együttes erővel sikerült újra a terráriumba emelni a család jóllakott szemefényét. A pitonoknak szerencsére nincs méregfoguk és csak a gigantikus példányokat tartják az emberre nézve veszélyesnek, így a helyzet csak a szerencsétlen hüllőre nézve volt veszélyes.

Bár azt gondolnánk, hogy a sikamlós házikedvencek a lefolyók és vízvezetékek sötét, nedves légkörét keresve bújnak be oda, valójában az ott előforduló préda szaga vonzza őket és a közelmúltban több hasonló eset is előfordult a világban.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.Forrás:

lorcatoday.com

2017 Kidsnews | All rights reserved