VÉGRE ITT A VÁRVA-VÁRT ELŐZETESE A RIVERDALE 3. ÉVADÁNAK!


Papp Júlia (16éves) - 3 éve

Csak pár napja rakta ki YouTube-ra a The CW a fiatalok körében világszerte közkedvelt sorozat újabb évadának előzetesét, mégis rövid idő alatt közel 800 ezer megtekintést kapott! A cast marad a szokásos, a négy főszereplőből mindenki él és virul, KJ Apa, Lili Reinhart, Cole Sprouse és Camila Mendes naponta posztolnak hangulat- és kíváncsiságfokozó képeket, videókat a napjainkban elkezdődött forgatásokról, és a továbbiakban Skeet Ulrich, Mädchen Amick, Madelaine Petsch, Vanessa Morgan, Ashleigh Murray, Case Scott, Luke Perry, Marisol Nichols, Mark Consuelos, Lochlyn Munro és Nathalie Boltt is fel fognak majd tűnni az új évad képkockáin. Ezen kívül pedig csatlakozik a díszes társasághoz Penelope Ann Miller is, de még csak a találgatások folynak, hogy kit fog majd alakítani. Egy korábbi képe alá a következő szöveget írta: “Hot mama’s on a very hot set #riverdale #Glowing not sweting #reallifemoms”, a képen Molly Ringwald (Archie Andrews édesanyja), Mädchen Amick (Alice Cooper) és Penelope Ann Miller szelfiznek látszólag egy gyors szünetben két csapó között, így a nagy fanok már összeszedtek minden lehetőséget, a legtöbben arra tippelnek, hogy Jughead mamáját fogja majd játszani.

A második évad 21. része után keletkezett pánikszerű izgulás Jughead Jonesért már abbamaradt, a sorozat weirdoja épségben kikerült a kórházból, az utolsó részben már szinte mindenkinél aktívabb, ám az új évadot megalapozták az utolsó másodpercek, az ünneplést félbeszakító letartóztatás újabb kérdőjeleket vet fel minden nézőben. Vajon milyen indokkal vezetteti el Hiram Lodge a vöröshajú szépfiút?

A gyakran ismételgetett kérdések közé tartoznak a rengetegek által shippelt Bugheaddel, Varchieval, Chonival vagy Falice-szal kapcsolatban felmerülő találgatások, ráadásul az utolsó részben meglepő dolgok történtek Kevin és Moose között, és mintha a Josie-Reggie technikai okokból összeállt párosa is nagyobb jövő elébe nézne… Aztán persze ki tudja, hiszen Riverdale kis városkája nem éppen a nyugodt és eseménymentes hétköznapokról híres.  

“Our story is about a town, a small town, and the people who live in the town from a distance it presents itself like so many other town all over the world: safe; decent; innocent. Get closer though and you start seeing the shadows underneath.”

/Jughead Jones/

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is

 

 

 Forrás:

Kép:  seventeen.com

2017 Kidsnews | All rights reserved