A VILÁG 7 CSODÁJA, PÁRBAJ.


Gréti (16éves) - 3 éve

Ez a kártyákkal kombinált társasjáték a 7 csoda társasjáték sorozatból, a párbaj című kiadás.  A kártyajáték a rejtélyes görög, római korban játszódik, ahol két város versenyez egymással. A játék lényege, hogy minél több csodát felépíts, illetve háborúval vagy tudománykártyákkal megnyerd a csatát. Ezt a játékot 10 éves kortól ajánlja a gyártója.


A legtöbb társasjátékkal ellentétben ezt könnyen meglehet érteni ezért nem bonyolult a játék. Ezt a társast csak ketten lehet játszani, tehát tökéletes egy hétvégi kikapcsolódáshoz, amihez nem kell összehívni az összes barátodat. Habár csak ketten játszátok, a játék ettől még nagyon izgalmas, hiszen sokat kell előre tervezni és gondolkodni, a nyerés érdekében. Játék közben sok váratlan esemény következhet be, így egyáltalán nem biztos, hogy aki az elején még vesztésre áll, az a végén valóban veszteni is fog. Egy játék kb. 30-40 perc. De ez változó lehet.
Amikor már több meneten túl vagytok, sokkal rutinosabban, és gyorsabban tudtok játszani, amitől csak érdekesebb és izgalmasabb lesz a játék.


A társasban összesen 12 csodával ellátott kártya van, amiből csak 7-et lehet felépíteni, így igyekezned kell, hogy a te negyedik csodád még felépülhessen a játék végéig. A dobozban található három kártyapakli, ami három kort jelöl. Értelemszerűen az első korral kell kezdeni a játékot. Hivatalosan a játék akkor ér véget, amikor a harmadik kor összes kártyája elfogyott. Azonban korábban is véget érhet a küzdelem, katonai vagy tudományos győzelemmel.
Ha ez a társasjáték tetszett, próbáld ki, a 7 csoda sorozat, többi játékát is!

A kidsnews.hu kedvelőinek a Gémklub Kft. egyedi

10% kedvezményt biztosít

kedvezmény, mely saját, törzsvásárlói kedvezménnyel is összevonható! 

Ide kattintva tudsz érvényesíteni és a KIDSNEWS kuponkóddal kedvezményesen megvásárolhatod.

(A kedvezmény érvényesítéséhez csak tedd a kosárba a játékot, majd a kuponkód  beviteli mezőjébe írd be a kuponkódot.- KIDSNEWS-)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved