13 éves, közepes matekból, de évente 360.000 üveget ad el saját limonádéjából.


kidsnews (127éves) - 3 éve

Mikaila Ulmer, a nagysikerű „Me & The Bees Lemonade” 13 éves vezérigazgatója nem túl sikeres a matekórán annak ellenére, hogy az Amerikai Egyesült Államokban 500 áruházban, idén már 360.000 palackkal értékesítik az általa kitalált és felépített márkát.

A nem túl fényes jegyekhez azért valószínűleg az is hozzájárul, hogy az üzletmenet az ifjú hölgy szinte minden idejét elveszi. Néha ott kell hagynia az órákat, hogy interjút készítsenek vele, vagy éppen egy tévéműsor felvételére utazzon, de persze az is előfordul, hogy azért marad le egy termékbemutatóról mert éppen felmérő van az iskolában. – mondta egy interjúban.

Az amerikai tini szülei segítségével 2009-ben, a családi ház előtti asztalon kezdte értékesíteni a nagymama 1940-es receptje alapján előállított, mézzel készült frissítőt. A limonádé finom volt az üzlet pedig szépen fejlődött. Elsőként egy helyi pizzéria vette be a termékpalettába az addigra már palackozott italt, aztán pedig a nagy áttörés 9-éves korában, 2015-ben jött. Ekkor nyerte meg ugyanis a jogot a vállalkozás, hogy kiléphessen a teljes élelmiszerpiacra. Ezután már a befektetők is megjelentek és a cég 2017-ben már több millió dolláros értéket képviselt.

Mikaila számos díjat nyert és egyszer még Barack Obama volt amerikai elnök is vendégül látta a Fehér Házban, ennek ellenére szívesen játszik gyermekként a barátaival amikor csak teheti.

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on isForrás:

bbc.com

2017 Kidsnews | All rights reserved