Vőlegény egy szál vizes gatyában az esküvői fotózáson?


kidsnews (127éves) - 3 éve

Igencsak rendhagyóra sikerült egy alabamai pár tengerparti álomesküvője, amelynek a végén a vőlegény mindössze egy vizes gatyában pózolt ifjú feleségével a kameráknak.

Zac Edwards és Cindy Edwards annak rendje és módja szerint mindent gondosan eltervezett a ceremónia előtt, amelyet egyébként az Alabama-öbölben lévő, fehérhomokos partjáról ismert Shell Beach-en próbáltak illőképpen befejezni, de egy valamivel nem számoltak.

Történt ugyanis, hogy a tengerészként szolgáló vőlegény felfigyelt egy a háta mögötti vízben az erős áramlatokkal küzdő, fuldokoló tinire.  Zac Edwards ezután már nem sokat hezitált szó szerint csapot-papot hátrahagyva a vízbe vetette magát, hogy megmentse az akkor már teljesen kimerült srácot.

Bár a hírek szerint a vőlegény iszonyatosan elfáradt a mentésben, a fuldokoló tini szerencsésen megmenekült, és a rendhagyó esküvői fotók is elkészültek.

 

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on isForrás:

mirror.co.uk

2017 Kidsnews | All rights reserved