ÚJ HANGGAL TÉRT VISSZA A PINDÚR PANDÚROK.- interjú Csifó Dorinával


kidsnews (127éves) - 3 éve

A Cartoon Network sikersorozata, a Pindúr pandúrok  új évadjában egy különkiadás erejéig visszatér Pukkancs, a negyedik pandúr, így a négy Pindúr pandúr újra közösen veti be az erejét, hogy még időben – lefekvés előtt – megmentsék a világot.  Pukkancsot hazánkban Csifó Dorina kelti életre, aki elárulta, hogy rengeteg hasonlóságot mutat a saját és az általa megformált karakter személyisége, ezért kvázi jutalomjátéknak tekinti, hogy ő lehet a negyedik pandúr magyar hangja.

Utónium Professzor első teremtménye Pukkancs volt, akit a bizonyos, titkos W vegyszerrel véletlenül keltett életre. Pukkancs a Pindúr Pandúrok nővére, aki titokzatos módon évekre eltűnt és akit korábban mindenki Puszedli képzeletbeli barátjának hitt. Pukkancs – Sziporkához, Puszedlihez és Csuporkához hasonló tulajdonságokkal bír –  eszes, cukiságfaktora az egeket veri, érzelmeinek intenzitásával csak akaratereje vetekszik, de mindenekelőtt szupererős. A különkiadásban a negyedik pandúr azért tér vissza az űrből, ahová korábbi „Négyek ereje” levadásszon, egy Bogárfalva lakosságát veszélyeztető parazita földönkívülit.

 

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is

 2017 Kidsnews | All rights reserved