Grillezett tengeri keszeg sült zöldségekkel


kidsnews (127éves) - 3 éve

Tekintettel a grillszezonra az előző receptjeink is a szabadban jól elkészíthető ételekre vonatkoztak azért, hogy egyetlen percet se kelljen elpazarolni a szünidő csodás simogató melegéből. Folytatva a sort ma egy igazi vízparti, halas receptet hoztunk nektek különös tekintettel arra, hogy a halfogyasztás igen egészséges.

Ha a hal előkészített, azaz tiszta és belezett akkor nincs is más dolgunk, mint megmosni, beirdalni. Ez annyit tesz, hogy 1 centiméteres távolságra hosszában többször belevágunk a halba, elősegítve, hogy júl átsüljön.

Fűszerezni sóval, borssal, esetleg halra való fűszerkeverékkel lehet, majd citrom levével és olíva olajjal kenhetjük be. Mindezek után már mehet is a halsütő rácsra vagy az sütőtálcára. Köretnek javasoljuk a zöldség nyársakat, amelyek receptjét itt találod.

Jó étvágyat.

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is2017 Kidsnews | All rights reserved