Milyen alakra, milyen alkalomra milyen bugyi az ideális választás?!


kidsnews (127éves) - 3 éve

Ki az, aki ne szeretne tetszetős fehérneműben a végzet asszonyként kinézni, még ha nem is mutatjuk meg mindenkinek a bugyinkat. Az érzés, hogy csinos, szexi alsónemű rejtőzik a ruha alatt magabiztosságot ad a hétköznapokra is. De nem mindegy milyen alkalomra, milyen méretű és fazonú neglizsét választunk, ahogyan az sem, hogy az az édes kis semmiség milyen anyagból készült. Cikksorozatunkban a fehérnemű választás rögös útján kalauzolunk el benneteket, elsőként a bugyit vesszük górcső alá.

Tanga, vagy franciabugyi?  Lehet, hogy a brazil fazon lenne az ideális? Vagy a klasszikus, tényleg szexi a női boxer vagy legyen alakformáló?

Legtöbben az első hibát akkor ejtjük, amikor is választásnál kisebb méret mellett voksolunk valamilyen félreértelmezett okból. Ha a fehérnemű nyoma hosszan látszik a bőrödön levétel után az a fehérnemű kicsi.  Hiába volt jó érzés kimondani a boltban a kisebb számot, a ruhádon átlátszó szorító pánt, vagy gumi szélek és abból kibuggyanó bőr bizony a legkevésbé sem szexis. Szóval ezúttal biztosan állítható, hogy a méret az tényleg lényeges.

Ugyan ez mondható el az erős csipkékről, vagy mintákról. Igen csodásak önmagukban, sőt egy lezserebb, erősebb anyagú ruha alatt is jól mutatnak, de ha finomabb, vékonyabb anyagú hacukát viselsz, akkor könnyen lehet, hogy egy sima minta és csipke mentes változat sokkal igényesebb választás lesz.

Mielőtt rátérünk a fazonokra ejtsünk néhány szót a színekről is. Ok az alap, hogy fehér alá nem veszünk feketét, de igazából fehéret sem. A fehér alatt a fehér fehérnemű sziluettje is pontosan jól követhető, így egy fehér nadrág vagy szoknya alá mindenképpen egy testszínű alsónemű ajánlott. Általános tanácsként az lehetne mondani, hogy érdemes a felsőruházat színével, de legalább a tónusával harmonizáló alsóneműt is viselni.

Ha mindezeket figyelembe vettük, akkor már csak az anyagról kellene néhány szót ejteni.  Sok bolt kirakatában izgalmasabbnál izgalmasabb semmiségeket láthatunk, csodás áttetsző csipkékkel. Azonban a nyári melegben mindenkit óva intenek ettől, ugyanis a műszálas anyagok a rossz szellőzés miatt a kellemetlen szagok mellett bizony bakteriális és gombás fertőzéseket is okozhatnak. Szóval melegben, vagy hosszabb viseletre mindenképpen természetes, jól szellőző anyagból készült fehérneműt érdemes választani.

A következő postunkban az alakra helyezzük a hangsúlyt 😊

 

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is2017 Kidsnews | All rights reserved