A nagy bugyi választó, avagy milyen alakra, milyen alkalomra milyen bugyi az ideális választás?!


kidsnews (127éves) - 3 éve

Előző cikkünkben kiveséztük, hogy milyen általános szabályok alapján érdemes alsóneműt választani, mai postunkban az alakunkra koncentrálunk, hiszen ami jól mutat egy szívalakú popsin könnyen lehet, hogy nagyon előnytelen lesz a tulipán formával büszkélkedő hölgyeknek.

Tulipán, szív, téglalap, gyémánt, háromszög, és kör alakot különböztet meg a szakirodalom és ez bármilyen viccesen is hangzik bizony sokban befolyásolja milyen formájú bugyi áll jól neked.

Tanga, vagy franciabugyi?  Lehet, hogy a brazil fazon lenne az ideális? Vagy a klasszikus, tényleg szexi a női boxer vagy legyen alakformáló?  Ezekkel a kérdésekkel minden nő megküzd amikor a rendszerint flegmán felhúzott szemöldökű láthatóan becsmérlő tekintetű eladó kérdésre porbálja megfogalmazni melyik fazont is kedveli.

Kezdjük minden nő vágyával a kerek popsival, ezeken a nőies idomokon a kicsit szélesebb derekú alul V alakot formáló bugyival tudsz a legjobban hangsúlyozni, legyen szó fehérneműről vagy éppen fürdőruháról.

Ha abban a kivételes szerencsében részesülsz, hogy a különleges szívalakú fenékforma jutott neked, akkor válaszd az egyenes derekú és magas combkivágásokkal bíró, középen keskeny féltanga bugyi fazont.

 

Ha te a sportos szögletesebb formákkal rendelkező alkat vagy, számodra az ideális választás a deréknál egyenes vonalú, de alul íves fazont hozó tanga, amely igazán nőies – finom látványként mutat rajtad.

Ha te lennél az ideális tulipán, vagyis kicsit A vonalra hajazó a feneked íve, és nem áldott meg a sors gazella lábakkal, akkor sincs semmi veszve. Csak válassz egy csípőnél keskenyebben felvágott fazont, ami a nagyobb bugyi felület miatt hangsúlyozza a feneked kerek formáit, miközben combjaidat nyújtja.

Ha te lennél a háromszög, mindenképpen a csípődet érdemes hangsúlyozni széles, de nem egyenes fazonokkal, amit egy kis csipkével is fel lehet dobni.

 

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is2017 Kidsnews | All rights reserved