Új értelmet kapott a szexuális zaklatás, delfin zaklat embereket buja vágyaival a francia partoknál.


kidsnews (127éves) - 3 éve

Ahogy az ember egyre tájékozottabb, úgy egyre kevésbé ül fel mindenféle álhírnek, így amikor először láttam a pártalan szexuális energiával túlfűtött delfin sztoriját az gondoltam ez már megint csak valami hatásvadász történet. Ennek ellenére a hír igaz, egy fura viselkedésű delfin miatt le kellett zárni a Franciaországban lévő Brest Beach-et. A Zafar becenévre keresztelt háromméteres palackorrú delfin ugyanis már több hónapja időzik az öbölben és kísérget csónakokat vagy úszkál a fürdőzőkkel.

Eddig nem is volt baj, de az utóbbi időben elkezdte hozzádörgöli magát a csónakokhoz, illetve a fürdőzőkhöz is ami a szakértők szerint delfin nyelven a szexuális érdeklődés kifejezése. A BBC csatornáján megjelent hírek szerint egy strandoló nőt meg is emelt az orrával, míg egy másikat azért kellett kimenteni mert egyszerűen nem engedte ki a partra.

 

A hatóságok Zafar furcsa érdeklődését látva biztonsági okokból, ideiglenesen lezárták az érintett partszakaszt.

A delfinek nem élnek monogám kapcsolatokban és az sem példanélküli, hogy egy delfin szerelembe essen egy másik faj tagjával. Az 1960-as években a NASA különböző kísérleteket folytatott delfinekkel és az egyik kutatójuk, Margaret Howe Lovatt ezalatt folyamatosan egy tengerparti komplexumban lakott Peterrel a delfinével.  Már akkor ennél az egyednél is megfigyelték a szerelem kifejezésének ezen módját, hiszen amikor csak megtehette odadörgölte magát a kutatónő kezéhez, lábához. Amikor aztán a kísérletek véget értek a delfin is átkerült egy másik intézménybe, ahol kis idő múlva elpusztult.

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is. 

 Forrás:

vvc.com, abcnews.go.com

2017 Kidsnews | All rights reserved