1 Toyota, 20 ország, 20117 kilométer – Dan és Dave kalandja


kidsnews (127éves) - 3 éve

Dave Brooks és Dan Handley a Toyotákra és Lexusokra szakosodott Fensport Performance tuningcég két szerelője az autózással kapcsolatos álmokat megvalósító alapítvány, a Motor-Vision díj 2017-es győzteseként Angliából Japán felé haladva, több mint 20000 kilométert vezetve szeli át a fél világot. A két brit fiatal utazása nem öncélú hiszen a küldetés arról szól, hogy minél több pénzt gyűjtsenek a BBC Televízió Children In Need alapítványának, amely fogyatékkal élő gyermekeket támogat a hazájukban.

Mivel az utat a jótékonyság jegyében a lehető legkevesebb pénzből szerették volna kihozni az útra egy viharvert használtautóval, egy jópár éves Toyota Yarissal indultak, amelyet meg is tudnak javítani útközben, ha kell. Dave Brooks és Dan Handley a világ legnehezebb útjain és a legdurvább terepein – sivatagokon, hegyeken és folyókon- átvágva a napi kilométeradag levezetése után sátorban alszik és maguknak is főznek, Tokióba pedig valamikor október közepén érkeznek meg.

Az útjukat ezen az oldalon lehet online követni, illetve a jótékony célra adományozni.

 

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is. 

 2017 Kidsnews | All rights reserved