Boxer vagy fecske? avagy a gatyaválasztás rögös útja


kidsnews (127éves) - 3 éve

Boxer alsó, vagy a fecske szexisebb? Talán nem is olyan egyszerű kérdés. Ami viszont biztos, hogy a férfiak alsóneműje az a ruhadarab, amire legkevésbé van hatással a divat, és az erősebbik nem képviselői leginkább az alapján döntik el melyik stílust kedvelik, hogy az apjuk milyet hordott.

Ha nem vesszük figyelembe a vicces és extrém alsónadrágokat, akkor három alaptípust különböztethetünk meg. A szűkebb feszes boxer, a lazább és a fecske.  Egy netes nemzetközi felmérés alapján állítólag a férfiak 57 %-a a fecskét kedveli, 29 %-uk szerint fontos, hogy legyen hely a boxerében, míg 18%-uk pompázik szoros alsónadrágban.

De ha nem vesszük figyelembe a szocializációs kérdéseket, mi alapján érdemes dönteni?

Kezdjük a fazonnal, ahogy a hölgyek esetében úgy a férfiaknál is a testalkat az, ami meghatározza melyik fazon áll jól, vagy inkább jobban. Míg a fecske optikailag nyújtja a lábakat, addig a feszes alsónadrág inkább a feneket és csípőt hangsúlyozza,  bővebb változata pedig inkább takar mint láttat.

Szóval, minél inkább alacsonyabb vagy és alkatod zömökebb annál inkább ajánlott a fecske. De az esztétikum mellett szól még néhány érv a fecskék mellett. Az első, hogy ez a fazon az, ami tökéletesen helyén tartja a szerveket, és szakemberek szerint az ülőmunkához is egészségesebb. Viszont hajlamos becsípni a szőrzetet.

A feszes alsónadrág napjainkban a legdivatosabb fazon, ami az árakon is meglátszik. Magas és vékony testalkatú fiúknak esztétikai szempontból az egyik legajánlottabb fazon, de ahogy minden esetben itt is nagyon fontos a méret megfelelő kiválasztása.

Végezetül a bő boxer. Ez a forma nem igazán divatos, de a kiváló minőség, a szín és az anyagválaszték miatt az utóbbi években mégis jó pár fokkal trendibbnek számít, mint a fecske. Óriási hátrányuk, hogy nem támasztják alá a nemi szervet, ezért sportoláshoz kifejezetten nem ajánlott.

Összességében elmondható, hogy amire fontos figyelmet fordítani az a megfelelő szellőzés és nedvesség elvezetés, mert a hajlatokban való izzadás könnyen bőrpírt, viszketést sőt gombás, vagy egyéb bőrgyulladásos betegségekhez vezethet. Mindemellett fontos a méret helyes megválasztása, mert a túl szűk alsónadrág a herékben esetében is betegségekhez vezethet.

Végezetül – amit a viselőjük az egyik legfontosabb kérdésnek tart –, mi az, amit a hölgyek legjobban kedvelnek?

Mi sem egyszerűbb: a nők egyértelműen a tiszta alsónadrágot kedvelik. A kérdés megválaszolásához egyrészt kifinomult szaglásuk, másrészt higiéniai szempontok vezetnek.  Ezért a fazon kiválasztásánál is fontosabb, hogy minden nap tiszta alsóneművel lepd meg szíved hölgyét és persze saját magadat.

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is. 

 

 

 Forrás:

goal.goodwinmetals.co; British GQ;

2017 Kidsnews | All rights reserved