Libmee.com-Webkönyvtár és online közösségi könyvpiac


kidsnews (127éves) - 3 éve

Mindenki jár könyvtárba még az is aki nem szeret olvasni, mert előbb vagy utóbb a tanárok tuti feladják egy olyan könyvnek az olvasását, ami nincs meg otthon. Korábban az ember ilyenkor leginkább betért a könyvtárba és kikölcsönözte, de még én is akit komolyabb könyvmolyként jegyeznek látom, hogy bizony eljárt az idő a klasszikus értelemben vett könyvtárak felett. Valahogy az elvárt templomi csend és áhítat egyszerűen elveszi az ember kedvét.

Ha én könyvtárat csinálnék, biztosan nem hagynám, hogy hiányozzon az élet lüktetése onnan miközben persze lenne néhány eldugott sarok, ahol az ember tényleg magára maradhat a kiválasztott könyvével.

Ha te is tudod mire gondolok, de mégis odavagy az irodalomért akkor neked találták ki a libmee.com -ot. A weboldal zseniálisan egybefűzi a könyvtár és a könyves garázsvásárok összes előnyét, mivel azt is megmutatja, hogy a vágyott könyv milyen messze található tőled, így az eredeti funkcióján kívül a közelben élő rokonlelkek felkutatására is kitűnő.

A libmee saját bevallása szerint egy online közösségi könyvpiac és könyvkölcsönző oldal, ahol akár te magad is lehetsz a könyvtáros, így akár pénzt is kereshetsz az otthon lévő felhalmozott tudástárból, és te magad is vásárolhatsz vagy kölcsönözhetsz.

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is. 

 

 2017 Kidsnews | All rights reserved