Megint kikapott a magyar válogatott…


Naan (17éves) - 3 éve

Szombaton kezdődött el nekünk is a Nemzetek Ligája, az első meccsen pedig a finnekkel mérkőzött meg válogatottunk idegenben. Marco Rossi szövetségi kapitány bemutatkozó meccse azonban nem sikerült túl fényesen, mivel Pukki góljával 1-0 arányban diadalmaskodtak a kék-fehérek, mégis azt lehet mondani, hogy nem volt megérdemelt a vereség. Válogatottunk ugyanis egyértelműen irányította a meccset, annak ellenére, hogy az első félidő igen döcögősen indult.

A finnek ekkor még halmozták a helyzeteket, aminek a 7. percben meg is lett az eredménye. Kovács István labdavesztése után Pukki könnyedén átverte Kádár Tamást, majd magabiztosan lőtt a magyar kapuba.

A második félidőben feljavultak a magyar játékosok, helyzeteink is bőven akadtak, és labdabirtoklásban is jobbak voltunk. Szalai Ádámnak volt talán a legnagyobb helyzete, de a finn kapus hárította közeli próbálkozását.

Marco Rossi a meccs után biztató vereségnek könyvelte el az eredményt. Feltétlenül javulásra van szükség, ha a görögök elleni hazai, zárt kapus meccstől szeretnénk valamit, márpedig muszáj lenne nyernünk, ha szeretnénk jó eredményt elérni a csoportban.

A másik meccsen Görögország 1-0-ra legyőzte Észtországot, és Finnországgal együtt vezeti a csoportot.

 

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is. Forrás:

Kép: MLSZ

2017 Kidsnews | All rights reserved