Próbáld ki magad egy startup vezetőjeként!


kidsnews (127éves) - 3 éve

Mind tudjuk a munka világában már nem elég, ha vágod az integrált számításokat, vagy te voltál a fizika fakultáció sztárja, ha nem konyítasz egy szakmához sem, és fogalmad sincs hogyan kellene például egy projektet végig vinni.

Idén a United Way Magyarország lehetőséget biztosít középiskolás korú fiataloknak arra, hogy különböző szakmákat megismerve kipróbálják magukat a munka és a gazdaság világában.

Egy csapat tagjaként próbálhatod ki, hogy milyen lehet társadalmi, design terméket vagy akár okoseszközt tervezni és azt megvalósítani majd piacra dobni. Betekinthetsz a startupper és nagyvállalati mentorok mindennapjaiba és segítségükkel olyan alkalmazható tudásra tehetsz szert, amelyekre mindenképpen szükséged lesz majd a jövőben. Nem probléma, ha nincs ötleted, a program során csapatban tudsz ötletelni másokkal, de ha többen vagytok, akár már csapatban is jelentkezhettek.

Ami a jó hír, hogy ezúttal nem kell a szüleidnek mélyen a zsebébe nyúlnia, mivel a Unitedway a „VEDD KEZEDBE A JÖVŐ(DE)T!” programot ingyenesen biztosítja a jelentkező és felvételt nyert fiatalok számára. Szóval, ha te akarsz lenni a következő Elon Musk vagy Jack Ma esetleg a Mark Zuckerberg akkor érdemes jelentkezni a programra, amit itt meg is tehetsz:

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is. 

 



2017 Kidsnews | All rights reserved