Te hiszel az Atlantisz elsüllyedésben vagy a földönkívüliekben?


kidsnews (127éves) - 3 éve

A HISTORY csatorna reprezentatív felméréséből derült ki, hogy a magyarok több fele hisz az elsüllyedt civilizációban, Atlantiszban, valamint az is, hogy a Budapesten élő emberek több mint harmada, 36 százalékuk biztos abban, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben. A felmérésből az is kiderült, hogy minél iskolázottabb volt a válaszadó, annál inkább hitt a földönkívüli életben.

Még ennél is többen voltak azok nem csak legendának tartják az idegen eredetű ősi civilizációkat. Ebben a kérdésben egyébként csak a nagyszülők generációja volt szkeptikus, ugyanis csak alig 16 százalékuk  hisz abban, hogy ősi népek földönkívüli eredetűek lettek volna.

A  társaság nem véletlenül időzítette szeptemberre kutatását, ez a hónap ugyanis a rejtélyek hónapja a csatornánál. Számos izgalmas, ismert és kevésbé ismert rejtélynek járhatnak majd utána minden este az adrenalinvadászok különböző műsorokon keresztül.

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is. 2017 Kidsnews | All rights reserved