Szabadulószobák éjszakája lesz október 26-án


Szabó P. Dóra (19éves) - 3 éve

Ha te is rajongsz a krimiért, rejtélyekért, akkor ez most Neked szól! Először is, jó hírem van számotokra, kedves olvasóink! Immár ötödik alkalommal rendezik meg 2018. október 26-án, most pénteken, a Szabadulószobák éjszakája nevezetű rendezvénysorozatot, amelynek keretében országszerte hosszabbított nyitva tartással, és 50% kedvezménnyel vehetitek igénybe a szabadulószobákat.

Másodszor, most választ adok az ilyen és ehhez hasonló felmerülő kérdésre magával a játékkal kapcsolatban:

Vajon ez a való életben is így működik, mármint, ha az ember nyomás hatása alatt van, akkor jobban teljesít? Valóban egyenlő a borzongás a logikus gondolkodásmóddal? Mi az összefüggés köztük? A cikkünkből megtudhatjátok, hogy mi is ez a nagy felhajtás.

Vannak helyek, ahol már 9-10 éves korban (nagykorú felügyelete mellett), akár születésnapi programként is játszható. Még jobb dolog, hogy korhatár nincs, így a gyerekektől kezdve, a szülőkön, nagyszülőkön át a veteránokig mindenki számára jó mulatság lehet. (Elárulom nektek, hogy egyes helyeken a 150 év is megengedett, szóval ne ijedjetek meg, ha szellemekkel is találkoztok).

Az egyetlen dolog, amire szükséged lesz, az a józan paraszti ész. Ugyanis különböző helyzetekben találod majd magad egy szobában bezárva, ahol feladatokat kell teljesítened x időn belül. Biztos láttátok már a Fűrész című film bármelyik részét, nos, ez a játék is hasonló, csupán annyi különbséggel, hogy itt nem fognak titeket kínozni.

Pozitív tulajdonsága, hogy tökéletesen fejleszti a kommunikációs- és az együttműködési képességeiteket, szóval akár egy osztálykirándulás legizgalmasabb programja is lehet. Az, hogy együtt játszotok, együtt értek el sikert, hozzájárul mind az egyén önbizalmához, mind a csapatépítéshez is.

Nagyon sokféle stílusból, helyszínből választhattok. Példának okáért: MTM Knowland a játék mestere,  Atlantis, Cowboy szoba, Menekülés Csernobilból, Városi nyomkereső játék.

Ha szeretnétek  ti is maximumot nyújtani, megmutatni a logikus gondolkodásmódotokat, asszociációs képességeiteket, az ügyességeteket, fejleszteni magatokat, akkor ne habozzatok. Lepjétek meg szeretteiteket egy élménnyel, amit garantálom, hogy sosem felejtenek el!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 2017 Kidsnews | All rights reserved