Dwayne „The Rock” Johnson a példakép.


kidsnews (127éves) - 3 éve

A rengeteg jócselekedetéről és széles mosolyáról híres, hatalmas izomzatú profi testépítőt és akcióhőst, Dwayne „The Rock” Johnsont lehetetlen nem kedvelni. A világ egyik legjobban fizetett színésze ugyanis minden alkalmat megragad, hogy valamivel szebbé tegye rajongói és környezete életét. 2006-ban létrehozta a Dwayne Johnson Rock Alapítványt, amely a halálos beteg gyermekekért végzett közhasznú munkájáról lett ismert, és a Make-A-Wish Foundation elnevezésű amerikai nonprofit szervezettel is kapcsolatban áll, hogy súlyosan beteg gyermekek kívánságait válthassa valóra.

A három lányára igen büszke apuka legutóbb a Jungle Cruise című film forgatásán látott vendégül egy csapat beteg fiatalt majd a találkozásról Instagramm oldalán elérzékenyülve ezt írta:

„Férfiként, apaként és a világ legszerencsésebb figurájaként a legőszintébben mondom ki: ez a munkám legeslegjobb része.”

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is. 

 2017 Kidsnews | All rights reserved