Hatalmas izgalmakat tartogató első epizóddal robbant be a Riverdale 3. évada!


Papp Júlia (16éves) - 3 éve

Amerika időszámítása szerint október 10-én este startolt el világszerte a Riverdale 3. évada. Minden szerdán jelentkezik a közkedvelt sorozat egy újabb epizóddal a The CW-n, de a hivatalos megjelenés után 12 órával a Netflixen és a Sorozatbaráton is elérhető angolul a legújabb rész, magyar felirattal csak két-három nappal utána kerül fel a netre.

Spoiler-veszély!

A 3. évad nyitóepizódjában azonnal beindulnak az események, a történet folyamán több hihetetlen új fejlemény kerül napvilágra: Alice Cooper hazatért a titokzatos “farmról”, és immár kissé hippis énje – akár az első évad elején – Betty idegein táncol Pollyval karöltve, Hal továbbra is börtönben ül. Joneséknál egyelőre minden rendben van, Jughead és Betty törhetetlen kapcsolatát megerősítette a 2. évad végén elhangzott felkérés, a Serpents King és az újdonsült Serpents Queen hatalmas összhangban dolgoznak a Serpentsek védelme érdekében.

Cheryl Blossom újra és újra bebizonyítja, hogy rá mindig lehet számítani; szemrebbenés nélkül lövi szíven a Gullies vezérét, ezzel megmentve Jughead életét. Ami Archiet illeti, nos az már égetőbb, mert váratlan események következtében a sorozat ginger-fiúja önként börtönbe vonul magára hagyva a darabjaira hullott Veronica-t, az őrület határán táncoló Bettyt és az egyre nagyobb gubancokba keveredő Jugheadet.

Az utolsó pár jelenetben Jug egy titokzatos csonthalmaznak áldozó, eszméletlen állapotban térdeplő emberpárosra talál, Betty szeme láttára Polly és Alice a tűz fölé dobják Polly ikergyermekeit, akik valamilyen csoda folytán mégis túlélik, ám Betty a meghökkentő jelenségek láttán szívrohamot kap a Cooper-ház teraszán. Hogy ebből a hatalmas káoszból hogy másznak ki a főhősök, abba bele sem merek gondolni, ráadásul nemrég bejelentették: a 9. epizód után az egyik főszereplő nem fog visszatérni…

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 Forrás:

netflix

2017 Kidsnews | All rights reserved