Hol és mikor érdemes kimondani „Szeretlek”


kidsnews (127éves) - 3 éve

Előző cikkünkben –amelyet itt találsz– alaposan körbejártuk, hogy mi az oka annak, hogy kimondjuk „szeretlek”, ma pedig az időzítést és a helyszín kiválasztását járjuk körbe.

Ennek a szónak a legijesztőbb tulajdonsága, hogy amint kimondja az ember máris sebezhetőnek érzi magát. Persze az sem egyszerű, ha nekünk mondják, mert ilyenkor is számtalan kétely fogalmazódik meg az emberben.

Toni Coleman párkapcsolati szakértő szerint a sok bizonytalansági faktor miatt egyáltalán nem mindegy, hogy mikor öntjük szavakba az érzelmeinket.  Annak ellenére, hogy számtalan romantikus film adja nekünk a „jobbnál jobb” ötleteket, nem valószínű, hogy negyvenezer amerikai focidrukkerrel vagy egy teljes éttermi személyzettel és a vendéggel szeretnétek megosztani ezt a pillanatot.

Nem szabad elfelejteni, hogy a kapcsolatok és a szerelem esetében nincsenek instant, minden helyzetre alkalmazható válaszok. A leglényegesebb a szakértő szerint, hogy valóban érezzük, mikor elérkezett el a pillanat. Ilyenkor mindketten különlegesként éljük majd meg az adott szituációt és legyünk bármerre is szinte észrevétlenül jön a felszínre az az érzés amelynek egyenes következménye, hogy kimondjuk:

SZERETLEK.

Ha így cselekszünk a kutató szerint minimalizáljuk hibázási lehetőségeinket.

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved