Itt a nyolcadik arany is!


kidsnews (127éves) - 3 éve

A szerdai versenynapon sem hiába készítették be a Magyar Himnuszt az argentin technikusok. A 200 méteres gyorsúszás fináléjában a Kőbánya Sport Club versenyzője, a 17 éves Késely Ajna 1: 57,88-es idejével a második aranyérmét szerezte meg, így már nyolc Ifjúsági Olimpiai Bajnoki éremnél jár a magyar küldöttség a nyári játékokon.

Szerdán megállíthatatlanul tovább meneteltek a strandkézilabdázóink. Hadfi Gréta, Braun Csenge, Léránt Sára, Pintér Klaudia, Benzsay Rebeka, Mátéfi Dalma, Gajdos Dorottya, Király Réka és Landi Gabriella a tajvani csapatot verték 2-0-ra.

Eközben a fiúk sem tétlenkedtek. A Marczika Barnabás, Melnicsuk Viktor, Tóth Benedek, Seprős Bence, Fenyvesi Marcell, Gubicza Csaba, Hornyák Bence, Simon Kristóf, Matuszka Balázs összeállítású csapat az uruguay-i válogatottat győzték le ugyanilyen arányban.

A sportesemény korábbi híreit itt találod.

 

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.Forrás:

fotó: MOB/Szalmás Péter

2017 Kidsnews | All rights reserved