Megvan a hetedik arany Buenos Aires-ben.


kidsnews (127éves) - 3 éve

Továbbra is igen eredményes a magyar küldöttség az Buenos Aires-ben a III. Nyári Ifjúsági Olimpiai Játékokon, mivel a keddi versenynapon két újabb arannyal, két ezüst- és egy bronzéremmel gazdagodtunk. A Kőbánya Sport Club versenyzője, a 17 éves Késely Ajna a mezőnyt hátrahagyva, 5 másodperces előnnyel 800 méter gyorson, Pusztai Liza pedig legnagyobb riválisát 15-9-re legyőzve kardvívásban lett ifjúsági olimpiai bajnok.

A Buenos Aires-ben már két aranyérmet is nyert 18 éves Milák Kristóf tegnap az idei legjobb idejét úszva ezüstérmet szerzett 100 méter pillangón, míg a ceglédi dzsúdós, a 16 éves Vég Zsombor szlovén riválisát felülmúlva szerezte meg a bronzérmet.

Eközben a homokon is hatalmas küzdelem zajlott. A lány strandkézilabda-válogatott Oroszországot 2-1-re, Horvátországot pedig 2-0-ra győzte le, míg a fiúk Spanyolországot és Thaiföldet is 2-1 arányban múlták felül.
A továbbra is veretlen Hajós-Stréli strandröplabda duó tegnap 2-0-ra nyert Costa Rica-i ellenfelével szemben.

 

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.Forrás:

Fotó: MOB/Szalmás Péter

2017 Kidsnews | All rights reserved