Keszthelyi Vivien párja, David Schumacher társaságában vett részt a Cars & Coffee rendezvényen


kidsnews (127éves) - 3 éve

A Cars & Coffee másodszor került megrendezésre Magyarországon, ezúttal Keszthelyi Vivien az Audi Sport Seyffarth R8 LMS Cup nagytúraautó bajnokságban lett bajnok a rookie kategóriában, valamint ezüstérmes az abszolút tabellán, míg az őt elkísérő David Schumacher az ADAC Formula 4 bajnokságban nyerte el a rookie bajnoki címet. A két autóversenyző több, mint 7 hónapja alkot egy párt és szemmel láthatóan minden pillanatot megragadnak arra, hogy együtt tölthessék az időt.

Az idén karrierje harmadik felnőtt bajnoki címét ünneplő Vivien számára a bajnokság lezárult, a szezonnak viszont koránt sincs vége. Feszített programja miatt szombaton késő este érkezett Magyarországra kedvese, David társaságában, majd még a rendezvény vége előtt ismét külföldre utazott. A magyar lány  elmondása szerint nagyon élvezte az eseményt:

„Mindig örülök a magyarországi meghívásoknak és igyekszem rajtuk részt venni. Szerencsére David is szabaddá tudta tenni magát, ezért közösen tudtuk élvezni a rendezvényt. A versenyzés az életem, így az hétköznapjaimban kulcsfontosságú szerepet kapnak az autók, amikért gyerekkorom óta rajongok. David is ugyanígy van ezzel, így az autók közt eltöltött idő számunkra igazi kikapcsolódás. A Cars & Coffee ragyogó ötlet, jó ennyi különböző autókülönlegességet egy helyen látni. Remélem, hogy hagyománnyá válik nálunk is.”

A Cars & Coffee története 2013-ban Olaszországban kezdődött, amikor Francesco Canta (Mr. Cars & Coffee) megszervezte az első összejövetelt, ami valóságos lavinát indított el az egzotikus négykerekű járművek rajongói és tulajdonosai között. Az esemény mára már 40 ország 60 városában van jelen. Exkluzivitását mi sem bizonyítja jobban, mint a megjelenő autómobilok. A Magyarországi rendezvényen felvonuló modellek között olyan különlegességek voltak fellelhetők, mint például az egyedülálló Koenigsegg CCXS, Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce, Porsche 911 GT2 RS – Weissach Package, vagy a Best of the Show díjat is elnyerő egyedi festésű Ferrari F12tdf.

A rendezvény vasárnap délelőtt Etyeken kezdődött, majd a különleges autósereg rendőri kísérettel vonult át a Hungaroringre, ahol élesben is tesztelték a gyönyörű modelleket. A megjelentek örömére Vivien ízelítőt adott abból, hogy mit lehet egy utcára gyártott autóból kihozni a versenypályán. A 17 éves lány először a résztvevőkkel, majd David Schumacherrel az oldalán rótta a köröket az Audi TT RS volánja mögött. A magyar autóversenyző azt is megosztotta velünk, hogy miként telnek számukra a hasonló rendezvények:

„Az ilyen eseményeken mindig megyünk együtt is pár kört. Egyszer én vezetek, máskor ő. Természetesen ilyenkor előkerülnek az apró technikai megoldások, amikre csak a versenypályán van lehetőség. Ez nem versengés, de igazi élvezetet visz a kapcsolatunkba, és egy-egy tökéletesen kivitelezett új mozdulatnak a szórakozáson kívül könnyen lehet, hogy egyszer a pályán is hasznát vehetjük.”

 

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved