Kockás, pöttyös vagy színes. Milyen harisnyát válasszunk, milyen alakra?!


kidsnews (127éves) - 3 éve

Előző harisnyás cikkünkben megismerkedtünk a harisnyaválasztás kényelmi és praktikum alapján történő lehetőségeivel.  Így nem marad más hátra minthogy az outfitttünkhöz és alakunkhoz való választási alternatívákról beszéljünk.

Legtöbbünk nem születik szupermodell alkattal és nem ér nyakig a lábunk, vagy ha mégis akkor sem biztos, hogy maradéktalanul elégedettek vagyunk a formájával. Ezért érdemes alkatunknak megfelelő ruhaválasztással hangsúlyoznunk előnyös testrészeinket, míg az előnytelenekről elterelni a figyelmet.

A fekete slankít!

Csodás lábakat lehet varázsolni fekete harisnyával, amely színéből adódóan nyújtja és vékonyítja a virgácsainkat, sorttal, rövidebb szoknyával és magasabb sarkúval kellemes összképet lehet kihozni a nőiesebb alkattal rendelkező hölgyeknek is. Vigyázat a cipő sose legyen magasabb szárú, vagy ha csizma az mindig takarja középig a vádlit, de semmiképpen ne legyen hosszabb.

 

 

Combfixet imitáló darabok.

Ezeknél a fazonoknál nem mindegy milyen hosszú a sötétebb combfix tagoltsága. Ugyanis, ha kicsivel a térd felett ér végét csodásan nyújtja a combokat, míg ha combközépig vagy annál kicsit magasabban pont az ellenkező hatással bír, vagyis kicsit rövidíti és optikailag vastagítja a combokat, érdemes tehát több változatot és színt is megpróbálni.

Hátul végig futó csík

Amióta a 40-es években kitalálták, hogy lábszáron futó vékony vonal szexi, azóta az is 😊. De csak egyenes lábakon, ugyanis ez az a fazon, ami minden apró szimmetria hiányra könyörtelenül felhívja a figyelmet, így ezt a stílust csak az egyenes és vékony lábakkal rendelkező hölgyeknek ajánlott hordani.

Pöttyös, mintás, kockás és társaik.

Nehéz az üzletek óriási kínálatából kiragadni egy-két színt és mintát, ezért inkább azt mondanánk általános tanácsként, hogy

1,

Mintás harisnyák esetében különösen figyelj a megfelelő méretválasztásra, mert ha nagyobb; a minták elfordulhatnak a lábadon viselés közben, míg ha kisebb; torzulhatnak a legszélesebb pontokon.

2,

Vizuálisan a vertikális minták nyújtanak, míg a horizontálisak összenyomnak (vagyis szélesítenek).

3,

Mintás harisnyák esetében jobb, ha a többi ruhadarabod letisztult, vagy kevéssé mintás a kellemesebb összhatás érdekében.

 

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.Forrás:

Kép: pinterest

2017 Kidsnews | All rights reserved