Marvel Kapitány


Orbók Réka (22éves) - 3 éve

Túlzás nélkül kijelenthetem, hogy akik szeretik a Marvel képregényfilmjeit azok már tűkön ülve várják, hogy miképpen is fog folytatódni a Bosszúállók 4, azaz a Végtelen háború. A türelmetlenség leginkább annak köszönhető, hogy olyan befejezést kapott, amely alapján a nézők kénytelenek tövig rágni a körmüket jövő májusig. Addig is szerencsénkre ezen a héten kerül a mozikba a Venom, amely bár közvetlenül nem kapcsolódik a Marvel Filmes Univerzumhoz, mégis legalább a műfajt tekintve csillapítja hiányérzetünket. Ezzel egyidejűleg szerencsére a már leforgatott Marvel Kapitányhoz (Captain Marvel) is kapunk egy igen ütős kedvcsinálót.

Már jóval az előzetes megjelenése előtt mentek a találgatások, hogy miképpen fog megjelenni a karakter, aztán mint kiderült a jövő év elején márciusban érkező eredetfilm sajnos nem egyenes ágon fogja követni a Végtelen háborút. A Marvel Kapitány sztorija ugyanis a 90-es évektől fog indulni, hogy bemutassa nekünk a légierő pilótáját Carol Danvers-t.

Valószínűleg nem is lesz semmiféle utalás a következő Bosszúállókra, esetleg a stáblista utáni jelenetben, hogy tovább borzolják a kedélyeket májusig. A film előzeteséből kiderült, hogy a Kree gonosztevőkkel kell majd megküzdenie a kapitánynak, de messzemenő következtetéseket nem vonhatunk le a képsorokból. Akit érdekel mindenképpen lesse meg a trailert, márciusban pedig irány a mozi!

 

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved