Október 12-én debütált JESS GLYNNE új albuma


kidsnews (127éves) - 3 éve

Jess Glynne 12 új, lebilincselő számmal jelentkezett, amelyek garantáltan nem nem okoznak csalódást a rajongóinak.  A vörös hajú szépség idei albuma, mint egy memoár mutatja be az életét és az általa megélt nehézségeket. Az énekes-dalszerző lélegzetállítóan vezeti végig a rajongókat a saját élményein, a szerelmi csalódásain, a hirtelen jött siker feldolgozásának nehézségein, miközben megtudhatjuk azt is miért nehéz egy második lemez megírása.  

Hallgassunk meg tőle most egy dalt::

Jess Glynne intim, de mégis népszerű témákat feszegető dalaival emberek millióihoz ért el mert olyan történéseket énekelt meg, amelyeken élete során minden nő átmegy. Lemezre vitte az álmokat, amelyek néha nem válnak valóra és már csak mosolyogni lehet rajtuk, de énekel a szerelemről is, ami néha édes, olykor viszont keserű. Ezt a hangot adja Jess az “Always In Between” –en.

A vörös szépség október 12-én megjelenő második nagylemezét egy fergeteges arénaturnéval fogja megünnepelni. Hazánkban már többször fellépett, legutóbb a SZIN-en adott egy elképesztő koncertet múlt héten, és reméljük, hogy jövőre is láthatjuk (és hallhatjuk) majd élőben! Jess Glynne 2015-ben, a világszerte közel 2 millió példányban értékesített “I Cry When I Laugh” című albumával robbant be a köztudatba.

 

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved