Rövid válaszok a nagy kérdésekre. Stephen Hawking


kidsnews (127éves) - 3 éve

Megjelent Stephen Hawking a márciusban elhunyt világhírű elméleti fizikus Rövid válaszok a nagy kérdésekre című könyve, amit a napokban mutattak be Londonban. A világ egyik legmeghatározóbb elméjeként emlegetett Hawking a kötetben a világot legjobban foglalkoztató kérdések vonatkozásában írta le gondolatait, miközben igyekezett az elkövetkezendő száz évre is valamiféle tudományos előrejelzést adni.

A szerző olyan jelentős horderejű témákat érint, mint például Isten létezése vagy a földönkívüli élet valószínűségé, de olvashatjuk gondolatait a környezetszennyezésről, a klímaváltozásról, az erdőírtásokról és a bolygónk végleges elhagyásának lehetőségéről, a civilizáció áttelepítéséről is.

“Próbáljátok megérteni, amit láttok, és gondolkodjatok róla, hogyan keletkezett az univerzum. Fontos, hogy ne adjátok fel. Engedjétek szabadjára a képzeleteteket és formáljátok a jövőt” – üzente a fiataloknak a tudós.

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.Forrás:

dailymail.co.uk

 

2017 Kidsnews | All rights reserved