Tényleg csak pár ember posztját láthatod a Facebook folyamban?


kidsnews (127éves) - 3 éve

Miközben a tengerentúli felmérések azt mutatják, hogy a tinik generációja számára egyre kisebb jelentőséggel bír a Facebook, újabb kényelmetlen poszt tesz keresztbe a közösségi alkalmazások gigászának.

A hírfolyamodban tapasztalhattad te is a közelmúltban, hogy csak néhány ember bejegyzéseit mutatja be a Facebook, kb. 25-öt. Ráadásul többször is ugyanazt, mert a facebooknak új algoritmusa van. A rendszerük kiválasztja azokat, akik el fogják olvasni a bejegyzésedet. Én azonban szeretném magam választani, ezért kérek egy szívességet Ha ezt az üzenetet elolvastad,  küldj nekem egy gyors megjegyzést…

Magam is többször kaptam meg ezt az üzenetet barátaimtól, így gondoltam egy kicsit utána olvasok a problémának. Az biztos, hogy az elmúlt időszakban a vállalat bejelentette, hogy változtatott a Facebook rendszerén így mint mindig, most is szárnyra kaptak a találgatások. Mindezek ellenére az angol nyelvterületen már körülbelül egy éve terjedő pletykát a cég határozottan cáfolja. Mint kifejtették valóban az algoritmus dönti el mi lehet számunkra releváns, de ennek felső felhasználói plafonja egyáltalán nincsen.

Ha azonban te biztosra akarsz menni, akkor jobb, ha tudod, hogy felhasználóként is beállíthatunk egy két dolgot, hogy falunk valóban nekünk tetsző posztokat jelenítsen meg számunkra. Például beállíthatjuk, mely ismerősökre és FB-oldalakra vagyunk jobban kíváncsiak.

A legfeljebb 30 oldalt vagy személyt kiemelő felületedet így állíthatod be:

  1. Facebook-oldal jobb felső sarkából elérhető legördülő menüre kattints.
    2. Válaszd ki a Hírfolyam-beállításokpontot.
    3. Az elsőként megjelenők beállításapontra kattintva tudod megadni, mely emberek és oldalak bejegyzései legyenek kiemelt helyen a faladon.

 

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 

 Forrás:

urbanlegends.hu

2017 Kidsnews | All rights reserved