A veszprémi Lovassy László Gimnázium az ország legjobb középiskolája.


kidsnews (127éves) - 3 éve

A legjobbiskola.hu portál rangsorolta az összes hazai középiskolát, amely során a sorrend kialakításánál az Oktatási Hivatal által közzétett legfrissebb kompetenciaméréseket és érettségi eredményeket vették figyelembe. A sorrend felállítását nem egyetlen év adataira alapozták, mivel figyelembe vették az iskola eredményeinek stabilitását is.

Az összeállítás alapján Magyarország legjobb szakközépiskolája a veszprémi 4 osztályos Lovassy László Gimnázium lett. Második helyen végzett a 8 évfolyamos, budapesti Deák Téri Evangélikus Gimnázium, amely 4 évfolyamos képzési formája egyébként harmadik a listán.

A legjobb szakközépiskola a Győri Szolgáltatási SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája lett, míg a Nagykanizsai SZC Thúry György Szakképző Iskolája az ország legjobb szakiskolájának megtisztelő címét nyerte el.

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 Forrás:

legjobbiskola.hu

2017 Kidsnews | All rights reserved