Ye-re változtatta a nevét Kanye West


kidsnews (127éves) - 3 éve

Kanye West új albumának megjelenése előtt ahogy Amerikában lenni szokott Twiter üzenetben jelentette be az új művésznevét, amelyet már a nyolcadik lemezénél belengetett. Szerinte az új névnek valamiféle vallási jelentése is van,  mivel a „ye” a leggyakrabban előforduló szó a Bibliában, vagyis annak legismertebb fordításában. Az I. Jakab király idejéből származó kötetben valóban rengetegszer szerepel a ye szó mivel ezt használják a te, ti személyes névmások fordítására, de vallási értelemben a Ye/ti szavaknak gyakorlatilag annyi köze van a valláshoz, mint a nagy szőrős majomemberhez.

Ezek alapján tehát mindössze annyi történt, hogy Kanye West is beállt a nevet változtató sztárok sorába, és mostantól már Ye-ként kell emlegessük az előadót. Aki persze korábban magára tetováltatta a szeretett sztárja nevét az nem járt túl jól…..

 

Ha szeretnéd, hogy a kidsnews.hu, a kedvenc weblapod legyen az év ifjúsági honlapja 2018-ban.

Szavazz ránk!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 Forrás:

bbc

2017 Kidsnews | All rights reserved