A kidsnews.hu ifjúsági kategóriában lett az Év Honlapja.


kidsnews (127éves) - 3 éve

Nagy örömmel és büszkeséggel számolunk be róla, hogy 2018 legjobb ifjúsági weboldala lett a kidsnews.hu. A megtisztelő díjat az idén már 17. alkalommal megrendezésre kerülő, az online marketing-kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményén, ‘Az Év Honlapja’ pályázat ünnepélyes díjátadóján, a Park Inn by Radisson Hotelben vehették át fiatal szerkesztőink. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre egyébként 200 nevezés érkezett.

“Jelentős változások zajlanak a digitális marketingben. Manapság számos olyan dolgot megvalósíthatunk, amely eddig nem is létezett. Akár egyetlen gombnyomással a rendelkezésünkre áll a legújabb technológia, hogy egy forradalmi üzleti modellt alkothassunk! Az életünk minden területére hatással van a digitalizáció, miért kímélné épp a marketinget? Azok, akik most az innováció élére állnak, hosszútávú versenyelőnyt szerezhetnek.” – mondta Varga István, a pályázat alapítója.

A szakmai zsűri a pályaműveket azok technikai fejlettsége, a tartalom gazdagsága és a népszerűsége vonatkozásában is vizsgálta, amely során weboldalunkat az elbírálásba bevont több száz marketing szakos diák tesztelte.

“A hallgatók többsége a kidsnews.hu online portált javasolta nyertesnek. Ez a pályázat kimagaslott a többi pályázat közül gazdag tartalma, a célt jól szolgáló designja, valamint a technikai megoldásai révén. A Seoseeker nagyon jó pontértékeket adott a technikai kivitelezés és a mobilbarát megoldásra. Mint egy valódi portál, ez is különböző rovatokkal rendelkezik, a szerkesztők és újságírók 7 és 18 év közötti fiatalok. Diákjaimat megragadta a cikkek témája és a fiatalos nyelvi stílus.”- mondta el Dr. Eszes István, a BGE oktatója.

 

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved