Budapesten megnyílt Európa legmodernebb pilótaiskolája.


kidsnews (127éves) - 3 éve

A Wizz Air ma megnyitotta Budapesten Európa legmodernebb kiképzési központját a Wizz Air Training Centre-t.   A 30 millió euróból létrehozott központ legizgalmasabb része az a két élethű mozgásra is képes CAE 7000XR Series szimulátor, amelyek egy az egyben az Airbus A320 pilótafülkét másolják. A központ ad otthont a Magyarországon szeptemberben elindított Wizz Air Pilótaakadémiának is, amely repülni még nem, vagy kevéssé tudó, ambiciózus fiataloknak biztosít egyedi lehetőséget, hogy megszerezzék a kereskedelmi pilótaengedélyt, és a Wizz Air pilótájaként dolgozzanak. A program keretében a WIZZ, hogy könnyítse pilótakarrierjük beindítását, a tandíj jelentős részének előfinanszírozásával támogat minden kadétot, aki teljesít bizonyos feltételeket.

A rendkívül modern épületben helyet kapott továbbá egy tűzoltási kiképző részleg, valamint egy ultramodern utaskabin vészhelyzeti eljárás oktatására szolgáló berendezés is, így nem csak a pilóták, hanem az utaskísérők képzése is megoldott a naponta akár 300 kadét egyidejű oktatását is garantáló központban.

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved