Ha te akarsz lenni a jövő bajnoka egyben érdekel a kézilabda, akkor november 24-én az Elek Gyula Arénában a helyed!


kidsnews (127éves) - 3 éve

Ha te akarsz lenni a jövő bajnoka egyben érdekel a kézilabda, akkor november 24-én az Elek Gyula Arénában a helyed, ugyanis korosztályos országos válogatót tart a Ferencvárosi Torna Club. A kézilabda szakosztály nem titkolt célja ugyanis, hogy az egész ország legkiemelkedőbb utánpótlás szakosztálya legyen, így vár minden 2003 és 2007 között született fiút, akit érdekel a sportág.

A szombati válogatóra november 21-ig lehet jelentkezni a sandor.kiraly@fradi.hu email címen. Az első 50 jelentkező ingyenesen tekintheti meg a Ferencváros-Cegléd felnőtt NB I-es bajnok kézilabda meccset és ha valamelyik szülőd is elkísérne, neki is csak kedvezményes jegyet kell váltania.

Délelőtt 11 órakor Horváth Attila, Kiss György, Kende Péter, Bari-Nagy Lajos, Elek Ábel, Márkus Béla és Mórocz Zsolt előtt mutathatod be a tehetséged, hátha te leszel a következő ünnepelt játékos a club-ban.

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.Forrás:

Ferencvárosi Tornaklub

2017 Kidsnews | All rights reserved