Mér’ a te apád mit csinál? – Sajtot, Ő ugyanis kistermelő.


kidsnews (127éves) - 3 éve

A felnőtté válás egyik legdominánsabb velejárója a pályaválasztás, és az ehhez kapcsolódó továbbtanulási irány, amit sokszor nem is olyan egyszerű megtalálni. Manapság mindenki diplomát és öltönyös állást szeretne, de szinte megoldhatatlan gondban vagyunk, ha vízcsapot kellene szerelni vagy netán a szobát kifesteni. Ezekre egyszerűen nincs alkalmazás az App Store-okban, és már olyan ember se nagyon, aki a kellő szaktudás birtokában hajlandó lenne ezeket elvégezni. Gondolkodtál már azon, hogy pár év múlva ki fogja leparkettázni az ügyvédi tárgyalókat és hogy ki fog enni adni a sok diplomás youtubernek?

A „Mér’ a te apád mit csinál” rovatot azzal a céllal hoztuk létre itt a kidsnews.hu-n, hogy ritka, érdekes és egyben értékes foglalkozásokat mutassunk be nektek. A múlt héten a Szente patak völgyében lévő Maszlik családi gazdaságban jártunk, ahol megismerkedhettünk a növénytermesztéssel, állattenyésztéssel és tejtermék készítéssel foglalkozó -mindannyiunkat elvarázsoló- vállalkozással.  Ha kíváncsi vagy milyen lehet egy csodálatos környezetben, a saját magad uraként valódi értéket teremteni nézd meg az videónkat.

 

 

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved