Milyen is a trendi parti smink 2018-ban? Melyek azok a stílusok, amik hódítanak?


Orbók Réka (22éves) - 3 éve

Milyen is a trendi parti smink 2018-ban? Melyek azok a stílusok, amik hódítanak? Itt van pár típus, amivel garantáltan nem lősz mellé, ha ezeket alkalmazva érkezel meg egy buliba.

Manapság a visszafogott smink három fő lépésből áll. Eltüntetni a karikákat a szem alól. Szépen megformázni a szemöldököt és kifesteni a szempillákat. Persze ezek mellé még akár egy halvány rózsaszín, vagy barack színű szemhéjpúdert is felvihetünk a szemhéjunkra. Emellé pedig mehet valami finom szájfény.

Lehet egy kicsit extrább, ha a mozgó szemhéjunkra aranyat/ezüstöt teszünk és barnával vagy feketével keretezzük. Ehhez a sminkhez még a tusvonal is illik.

 

Az előző fajtát feldobhatjuk színekkel is. Például a mozgó szemhéjunkra csillámos zöldet viszünk fel a szélét pedig rózsaszínnel dolgozzuk el.

 

Illetve lehetünk nagyon merészek is a színek terén. Használhatunk élénk pirosas-sárgás, vagy zöldes-kékes árnyalatokat, igazából bármilyen színeket.

Ha olyan színeket alkalmazunk, amik egymásra téve kioltják a másikat – pl.: lila-citromsárga (szem alatti karikák), piros-zöld (pattanások), kék-narancssárga–, egymás mellé felhordva élénkebbé teszik a sminket.

 

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 Forrás:

Kép: pinterest.com

 

2017 Kidsnews | All rights reserved