Ha egy izgalmas és fordulatokkal teli stratégiai játékot keresel, akkor a Small Word éppen neked való!


kidsnews (127éves) - 3 éve

A játék 2-4 fővel játszható, és ha van türelmetek😉, akkor akár 80 percen keresztül is. Most kipróbálhatod magad, hogy mennyire vagy jó stratéga! A lényeg, hogy foglalj minél több területet, népeket és zsebeld be a legtöbb győzelemért járó pontot! Miben is tud többet a hasonló társasoktól? Hát figyeljetek! A játék alatt bizony szükséged lesz a póker arcodra, mert a bezsebelt pontokat csak a végén hozzátok egymás előtt nyilvánosságra, ekkor pedig még meglepetés is érhet! Az izgalmat csak fokozza a szereplők sokfélesége, mert a különböző népeket különleges képességekkel tudod véletlenszerűen felruházni, így egyáltalán nem mindegy melyikkel indulsz majd hódítani.

Egy jó tanács, amit fogadj meg annak érdekében, hogy tovább fejlődhess: áldozatot hozni tudnod kell és mindezt a megfelelő időben, hiszen néha egy-egy népet hátra kell hagynod a terjeszkedésed érdekében. Ne sajnálkozz, hanem foglalj a szomszédos területekből. Már a játék elnevezésében is benne van, hogy ez a világ bizony nem elég nagy ahhoz, hogy mindenki kényelmesen elférjen benne. Márpedig, ha nem elég nagy, akkor az, aki jó stratégának érzi magát a megfelelő időben indul hódítani, ehhez pedig okosan kell dönteni. Hogy te lehess a győztes körültekintően és fondorlatosan kell játszanod, emellett persze nem árt Fortunával is jóban lenned😉 Foglalj, hódits és járj egy lépéssel a többi feltörekvő előtt! A fantáziád magával ragadja és a hangulatod csak fokozza a játék hihetetlenül igényes és szép kidolgozása. Már alig várom a következő találkozást a mágusokkal, trollokkal, amazonokkal, szörnyekkel és csontvázakkal😵, csak hogy pár fantázianevet is említsek nektek.

Ezek után mit is kívánhatnék mást, mint találkozásra, vagyis győzelemre fel!

 

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 2017 Kidsnews | All rights reserved