Kibírnád okostelefon nélkül 100 ezer dollárért?


kidsnews (127éves) - 3 éve

A Vitaminwater nevű amerikai cég 100 ezer dollárt hajlandó kifizetni annak a szerencsés, 18 éven felüli  kiválasztottnak, aki az általuk meghirdetett kihívás keretében, képes és hajlandó egy évig teljesen nélkülözni korábban megszokott okostelefonját.

A versenyre 2019. január 8-áig lehet jelentkezni a Twitterre vagy az Instagramra feltöltött, az okostelefon nélküli életet előzetesen bemutató fotóval, amely mellé a #nophoneforayear és a #contest hashtageket kell beírni.

A cég 2019. január 22-én választja majd ki azt a bátor embert, aki egy 1996-os ősmobillal vághat neki az elkövetkezendő 365 napnak. A verseny szabályzata szerint a kiválasztott egyáltalán nem használhat okostelefont vagy tabletet, de büntetés nélkül tapadhat rá akár naphosszat is laptopjára vagy asztali számítógépére.

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved