Megérkezett a Marvel Kapitány első teljes értékű előzetese!


Orbók Réka (22éves) - 3 éve

Megérkezett a Marvel Kapitány első teljes értékű előzetese, amelyből már az alapsztorira is következtethetünk. Nem csak Marvel Kapitányt ismerhetjük meg, hanem a filmbéli ellenségre is fény derül, aki nem más mint a Skrull faj. Alakváltásra képesek, így emberi alakot ölthetnek azaz feltűnés nélkül járhatnak közöttünk.

A filmben feltűnik a fiatal Coulson ügynök és Fury is, akitől megtudjuk, hogy Carol Danvers egy földön kívüli Kree. Számunkra viszont az is világossá válik, hogy még emberként lezuhant egy Kree bolygón emlékek nélkül, ahol az ott élő nép közülük valóvá tette, aminek hatására nagyon erős és közel halhatatlan lett.

Láthattunk egy-két jelenetet a Kree csapatával mikor zöld ruhában van, majd az előzetes legvégén megcsodálhatjuk a (képregényhű) kék-piros-arany hivatalos Marvel Kapitány egyenruhát melyre már minden rajongó várt. Ugyan a konfliktus pontos okát, Carol visszatértjének miértjét még nem fedik fel előttünk, talán nem is kell. Ami biztos, hogy márciusban ez egy kihagyhatatlan film lesz! Láttad már a film kedvcsinálóját? Ha nem akkor ide kattintva azt is meglesheted.

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved