Rakd össze a család szemefényének agyát vagy épp ellenkezőleg, vedd el előle az utolsó darabkáját. Cortex Kidset teszteltünk.


kidsnews (127éves) - 3 éve

Itt a téliszünet és a karácsony, már most kérdésekkel bombáznak otthon mit vegyenek a család összes nálad kisebb tagjának ajándékba? Mindenki tőled várja a megoldást?  Éves társasjáték tesztelésünkbe ezúttal belekerült egy kisebbeknek szóló játék is, így most megoldást kínálhatunk gyötrő ötlettelenségedre. CORTEX KIDS, ez a játék még neked is jól jöhet a kisebb-nagyobb tesókkal, unokatesókkal, sőt az is lehet, hogy anyagi megfontolásból bevállalsz egy kis önkéntes bébiszitterkedést a szomszédnál. Na ilyen helyzetekben sem árt egy számodra is élvezetes játék, amit a kicsik is öt percnyi magyarázat után simán játszhatnak, és ez a Cortex kids.

A játék menete nem sokban különbözik a Cortex Challenge játéktól, –amiről ide kattintva olvashatsz –  viszont minden szempontól a kisebbeknek készült.  Lényegesen könnyebbek a feladványok, így az ovisoknak sem jelent problémát a megoldásuk. Mi a játékot az egyik ismerős család 6 éves kislányával próbáltuk ki, aki furcsa mód azért szerette meg, mert apukájának az a feladat amikor az ujjakat kell minél gyorsabban megfelelő pózban valamelyik fejrészhez illeszteni, valahogy sosem sikerült. A családfő bénázása miatt jellemzően hatalmas nevetésekbe torkollott a játékmenet.

Szóval, ha van a környékeden kisebb gyermek érdemes ajándék ötletként a Cortex KID-et felvetni, igy kellemesen elütitek az ebédutáni csendespihenőt, hiszen kitűnően tudsz majd szórakozni velük.

A kidsnews.hu kedvelőinek a Gémklub Kft. egyedi

5% kedvezményt biztosít

Ide kattintva tudsz érvényesíteni és a “KIDSNEWS20182” kuponkóddal kedvezményesen megvásárolhatod.

(A kedvezmény érvényesítéséhez csak tedd a kosárba a játékot, majd a kuponkód  beviteli mezőjébe írd be a kuponkódot.- KIDSNEWS20182-)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved