A kanadai légiirányítók elkezdtek pizzát küldeni amerikai kollégáiknak


kidsnews (127éves) - 3 éve

Közel egy hónapja tart már az Amerikai Egyesült Államok történetének leghosszabb kormányzati leállása. A feloldását célzó tárgyalások ráadásul zsákutcába jutottak, mivel még mindig nem sikerült megállapodnia a kongresszusnak abban, hogy az ország költségvetésének tartalmaznia kell-e a mexikói határra tervezett határvédelmi rendszer közel 6 milliárd dolláros költségét. Persze ameddig mindezt nem tisztázzák 800 ezer állami alkalmazott kénytelen anyagi ellenszolgáltatás nélkül elvégezni feladatát.

 

A kanadai légiirányítók a napokban úgy döntöttek lehetőségeikhez mérten igyekeznek segíteni a határ túloldalán lévő, likviditási gondokkal küzdő kollégáiknak, ezért Albertából elkezdtek pizzákat küldözgetni az alaszkai légikikötőkbe. A kezdeményezésnek hatalmas sikere lett, így rövid időn belül 35 amerikai repülőtérre érkeztek meg a Kanadából finanszírozott ételek.

 

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 Forrás:

teachingkidsnews.com

2017 Kidsnews | All rights reserved