Egy hétig ingyenesen megnézhető a Susotázs


kidsnews (127éves) - 3 éve

Az Amerikai Filmakadémia még december közepén tette közzé, hogy Tóth Barnabás Susotázs című rövidfilmje bekerült a legjobb kisjátékfilmek közé, így az alkotás esélyessé vált az Oscar-jelölésre. A 16 perces, humoros kisfilmet most egy héten keresztül bárki ingyenesen megnézheti a Vimeo-n.

A történetben két szinkrontolmács (Göttinger Pál és Takács Géza) egy dögunalmas hűtőgépkonferenciára érkezik, ahol hamar kiderül mindössze egyetlen angolul nem tudó magyarnak kell majd tolmácsolniuk. Unaloműzőként persze megpróbáljak kitalálni ki lehet az, aki miatt érdemes volt mindkettőjüket kireptetni a helyszínre. A jelek egyértelműen egy csinos szőkeségre (Osvárt Andrea) mutatnak. A végig viccesnek szánt hangvétel tényleg mosolyt csal az arcunkra, néhol talán még megindító is, annak ellenére, hogy a végkifejlet szinte borítékolható.

Bár a film valóban jó, és Tóth Barnabás ismét bizonyítja tehetségét, mégis kíváncsian várom, mit fog szólni a #metoo-kampány kellős közepén lévő Amerika, mivel a mozi nem szűkölködik olyan elemekben, amelyeket bármelyik nőjogi aktivista azonnal posztolna a közösségi oldalakra.

 

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is

 2017 Kidsnews | All rights reserved